Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Lískooříšková a kakaová zmrzlina

6
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: G7 S.r.l.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8006922077061
Data ze dne: 4. 7. 2020


bez lepku

Popis

Baico - Lískooříšková a kakaová zmrzlina se sirupem gianduia (9%)

Složení

  • rehydratované odstředěné mléko
  • cukr
  • kokosový olej
  • lískooříšková pasta - 3,8%
  • voda
  • glukozo-fruktozový sirup
  • kakaový prášek - 2,5%
  • celé pražené lískové ořechy - 2%
  • máslo

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy arašídů
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji
  • stopy vajec
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 0
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 6

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
500 g
% DDD
Energie 215 kcal 1 076 kcal 10 %
900 kJ 4500 kJ
Bílkoviny 4 g 20 g 6 %
Sacharidy 26 g 130 g 29 %
z toho cukry 26 g 130 g
Tuky 10 g 50 g 14 %
nasycené 6.4 g 32 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2.1 g 10.5 g
Sůl 0.12 g 0.6 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Letenské prase aneb zabijačka v muzeu

Nevíte co o víkendu? Kdo v sobotu 22.1. budete v Praze, tak Národní zemědělské…

Konec titanové běloby!

E 171 - oxid titaničitý neboli titanová běloba mizí ze seznamu povolených…

Je potřeba se ještě pořád bát hormonů a antibiotik?

Kuřecí maso plné hormonů a antibiotik? Použití růstových hormonů a antibiotik…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?