Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Milka mražený krém

9
Země výroby: Polsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Froneri Polska Sp. z o.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 5900130033952
Data ze dne: 6. 2. 2021



Popis

Mražený krém s rostlinným tukem s avnilkovou příchutí v přípravku z mléčné čokolády (36%)

Složení

  • rekonstituované odstředěné mléko
  • mléčná čokoláda - 31%
  • - cukr
  • - kakaové máslo
  • - kakaová hmota
  • - sušené odstředěné mléko
  • - mléčný tuk
  • - sušená sladká syrovátka
  • kokosový tuk
  • cukr
  • glukózový sirup
  • sušená syrovátka
  • vanilkový extrakt

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy arašídů
  • stopy lepku
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Polsko 5
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení kak.hm. min.30% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 9

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
54 g
% DDD
Energie 362 kcal 195 kcal 17 %
1513 kJ 817.02 kJ
Bílkoviny 3.2 g 1.728 g 5 %
Sacharidy 31 g 16.74 g 34 %
z toho cukry 28 g 15.12 g
Tuky 25 g 13.5 g 36 %
nasycené 19 g 10.26 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0.8 g 0.432 g
Sůl 0.2 g 0.108 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Zdravé pečení?

Zdravý koláč? Záleží, co za koláč upečete. Pokud vyměníte bílý cukr za třtinový…

Je libo kozí sýr?

Někomu voní, jiným smrdí...jedni ho milují, jiní nemusí...inu kozí sýr. A jak…

Neplýtvejte - chraňte přírodu...

10 tipů, jak doma neplýtvat potravinami neb většina
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?