Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kuřecí bageta

7
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Axerol s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8588004596085
Data ze dne: 7. 5. 2020



Popis

Kuřecí bageta. lahůdkářský výrobek - obložení pečivo s kuřecími nugetkami, dressingem a zeleninou.

Složení

  • - cukr
  • - cibule
  • - hořčice
  • - pitná voda
  • - hořčičné semeno
  • - ocet kvasný lihový
  • - cukr
  • - jedlá sůl
  • - koření
  • - ocet kvasný lihový
  • - okurka sterilizovaná
  • - jedlá sůl
  • - sušený vaječný žloutek
  • - worchesterová omáčka
  • - koření
  • paprika - 7%
  • - kuřecí řízky třídy A - 70%
  • - pšeničná mouka
  • - pitná voda
  • - řepkový olej
  • - droždí
  • - jedlá sůl s jódem
  • - cukr
  • kuřecí nugetky - 29%
  • francouzská bageta - 49%
  • - voda
  • - obalovací směs - 28%
  • - voda
  • - sůl
  • tatarská omáčka - 12%
  • - řepkový olej - 40%
  • - pitná voda

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 7

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
240 g
% DDD
Energie 225 kcal 540 kcal 11 %
942 kJ 2260.8 kJ
Bílkoviny 9.1 g 21.84 g 14 %
Sacharidy 30.8 g 73.92 g 34 %
z toho cukry 2.8 g 6.72 g
Tuky 6.8 g 16.32 g 10 %
nasycené 0.75 g 1.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.3 g 3.12 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Změna v potravinovém právu?

2. 5. 2021 začíná platit novela zákona o potravinách a tabákových výrobcích.…

Výzva k zavedení Nutri-Score v Evropě

Evropští vědci podepsali „Výzvu k zavedení Nutri-Score v Evropě“. Tedy dle nich…

Strategie bezpečnosti potravin do roku 2030

Posílení bezpečnosti i kontrolního systému, vzdělávání spotřebitelů a otázky…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?