Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Heindl Mozartové srdce

2
Země výroby: Rakousko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Walter Heindl Ges.m.b.H.
EAN: 9001638003617
Data ze dne: 30. 7. 2019



Popis

Vynikající marcipánový krém (20%) a mandlově-nugátový krém (25%) v jemné mléčné čokoládě. Kakao: 35% min. v plnotučné mléčné čokoládě, Pevné mléko: 20% min. v mléčné čokoládě.

Složení

  • palmový rostlinný tuk
  • transfat kyseliny - <2 g / 100 g
  • aromata
  • sirup z invertního cukru
  • sušené plnotučné mléko
  • kakaové máslo
  • kakaová hmota
  • palmojádrový rostlinný tuk
  • mléčná čokoláda - 55%
  • mandle - 12%
  • cukr
  • - přírodní vanilkové aroma
  • - kakaová hmota
  • - sušené plnotučné mléko
  • - kakaové máslo
  • - cukr

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy lepku
  • soja
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy vajec
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Rakousko 5
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní i umělé -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 532 kcal 1 065 kcal 26 %
2227 kJ 4454 kJ
Bílkoviny 6.8 g 13.6 g 10 %
Sacharidy 51 g 102 g 57 %
z toho cukry 46 g 92 g
Tuky 34 g 68 g 49 %
nasycené 18 g 36 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.12 g 0.24 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
cholesterol 0.001 mg mg

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Prohřešky“ Čechů vůči zdravému stravování

Nový průzkum Barometr FOOD, prezentovaný na tiskové konferenci „(Zlo)zvyky na…

O kvalitě mléčných výrobků

Redaktoři dTestu pravidelně rozebírají své testování či zajímavosti, ať už od…

Obědy ve školách se změní

Školní jídelny se připravují na plánovanou změnu spotřebního koše, jehož podobu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?