Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Belgické pralinky

13
Země výroby: Belgie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: The Belgian Chocolate Group nv
Dodavatel: Ahold Czech Republic, a.s.
EAN: 8590421024140
Data ze dne: 15. 4. 2018



Popis

Čokoládové bonbony - mořské plody

Složení

  • cukr
  • palmový tuk
  • lískové ořechy - 7%
  • kakaová hmota
  • kakaové máslo
  • sušené plnotučné mléko
  • kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
  • laktóza
  • sušená syrovátka
  • mléčný tuk
  • přírodní aroma - vanilka

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy lepku
  • soja
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Belgie 1
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení obsah kak.hm splňuje pro jednotlivé druhy 1
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 538 kcal 1 344 kcal 26 %
2250 kJ 5625 kJ
Bílkoviny 3.7 g 9.25 g 6 %
Sacharidy 53.9 g 134.75 g 60 %
z toho cukry 53.6 g 134 g
Tuky 33.6 g 84 g 48 %
nasycené 18.8 g 47 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2.7 g 6.75 g
Sůl 0.08 g 0.2 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Konec svátečního plýtvání

Po Vánocích bývá lednice plná. Nenechte to dojít do koše! Máme pro vás rychlé a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?