Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Snack s příchutí papriky

-2
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Orbico s.r.o.
EAN: 5053990107308
Data ze dne: 23. 9. 2021



Popis


Složení

  • sušené brambory
  • slunečnicový olej - rostlinné oleje
  • kukuřičný olej - rostlinné oleje
  • rýžová mouka
  • pšeničný škrob
  • kukuřičná mouka
  • papriková chuťová přísada
  • - cukr
  • - paprikový prášek
  • - sušené droždí
  • - dextróza
  • - cibulový prášek
  • - granulovaný vývar
  • - česnekový prášek
  • - extrakt chilli
  • maltodextrin
  • jedlá sůl

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
40 g
% DDD
Energie 502 kcal 201 kcal 24 %
2099 kJ 839.6 kJ
Bílkoviny 4.7 g 1.88 g 7 %
Sacharidy 51 g 20.4 g 57 %
z toho cukry 4 g 1.6 g
Tuky 31 g 12.4 g 44 %
nasycené 3.4 g 1.36 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2.9 g 1.16 g
Sůl 1.8 g 0.72 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Okouzlení bílkovinami

K čemu bílkoviny jsou, kolik jich potřebujeme, kde všude je najdeme, proč a jak…

Další z náhrad masa?

Z proteinů hrášku a tuku vznikl kvalitní alternativní steak?

Restaurace pod drobnohledem SZPI!

Každá sedmá restaurace připravuje pokrmy na přepáleném fritovacím oleji,…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?