Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

KINDER HAPPY HIPPO

-3
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Ferrero Česká s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 4008400440125
Data ze dne: 22. 2. 2017



Popis

Oplatka s mléčnou a lískooříškovou náplní

Složení

  • cukr
  • rostlinné tuky - palmový, shea
  • odtučněné sušené mléko - 12,5%
  • lískové oříšky - 12,5%
  • pšeničná mouka
  • plnotučné sušené mléko - 7,5%
  • sušená syrovátka
  • pšeničný škrob
  • slunečnicový olej
  • mléčné bílkoviny
  • jedlá sůl
  • vanilin
  • kakaový prášek se sníženým obsahem tuku

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy lepku
  • soja
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Jen distribugor 0
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení Nehodnotil se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma Je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: -3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
20 g
% DDD
Energie 561 kcal 112 kcal 27 %
2349 kJ 469.8 kJ
Bílkoviny 8 g 1.6 g 12 %
Sacharidy 50 g 10 g 56 %
z toho cukry 43 g 8.6 g
Tuky 38 g 7.6 g 54 %
nasycené 16 g 3.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Inovace v mlékárenství

Zpracovatelé mléka a výrobci mlékárenských výrobků v ČR jsou v inovacích značně…

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?