Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Marlenka bez lepku

6
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: MARLENKA international s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594071650872
Data ze dne: 7. 3. 2017


bez lepku

Popis

Bezlepkový medový dort s vlašskými ořechy

Složení

  • zahuštěné mléko - slazené s kakaem
  • - mléko
  • - cukr
  • - glukózový sirup
  • - kakaový prášek
  • margarín
  • - palmový tuk
  • - kokosový tuk ztužený
  • - voda
  • - řepkový olej
  • - jedlá sůl
  • aroma
  • vitamíny - A,D
  • cukr
  • rýžová mouka
  • vaječná melanž
  • med - 3,6%
  • bambusová vláknina
  • vlašské ořechy - 1,2%
  • psyllium
  • přírodní aroma - vanilka
  • ethylvanilin

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy soji
  • suché skořápkové plody
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 6

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
800 g
% DDD
Energie 421 kcal 3 367 kcal 20 %
1761 kJ 14088 kJ
Bílkoviny 5 g 40 g 8 %
Sacharidy 48 g 384 g 53 %
z toho cukry 36 g 288 g
Tuky 23 g 184 g 33 %
nasycené 14 g 112 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?