Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

NESTLÉ KITKAT CHUNKY PEANUT BUTTER

0
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Nestlé Česko s.r.o
EAN: 3800020418772
Data ze dne: 2. 1. 2019



Popis

Oplatka 19,2 % plněná arašídovým krémem 19 %, máčená v mléčné čokoládě 61,8 %.

Složení

  • cukr
  • kakaové máslo
  • sušené odtučněné mléko
  • arašídová pasta
  • kakaová hmota
  • palmový tuk
  • mléčný tuk
  • pšeničná mouka
  • sušený výrobek mléčné syrovátky
  • jedlá sůl
  • aromata

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy arašídů
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodávající 0
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 0

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
42 g
% DDD
Energie 537 kcal 225 kcal 26 %
2246 kJ 943.32 kJ
Bílkoviny 10.4 g 4.368 g 16 %
Sacharidy 52.8 g 22.176 g 59 %
z toho cukry 45.3 g 19.026 g
Tuky 31.2 g 13.104 g 45 %
nasycené 16.1 g 6.762 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2.2 g 0.924 g
Sůl 0.65 g 0.273 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?