Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jessy Kokosový dort - smetana, ovoce

10
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: KONiPRO s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594182060317
Data ze dne: 10. 10. 2017


bez lepku

Popis

Kokosový dort se smetanovou náplní a ovocem

Složení

  • jedlá sůl
  • - mletá vanilka - bourbon z madagaskaru
  • - kakaová hmota
  • - sušené plnotučné mléko
  • - kakaové máslo
  • - cukr
  • čokoláda
  • náplň - 70%
  • kokos - 7%
  • cukr
  • vejce
  • - přírodní aroma - mletá vanilka
  • - brusinky
  • - jahody
  • - cukr
  • - smetana - 58%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • soja
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
1000 g
% DDD
Energie 300 kcal 3 002 kcal 14 %
1256 kJ 12560 kJ
Bílkoviny 5.3 g 53 g 8 %
Sacharidy 21.5 g 215 g 24 %
z toho cukry 17.9 g 179 g
Tuky 21.5 g 215 g 31 %
nasycené 13.3 g 133 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 1 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Co do mikulášské punčochy?

Mikulášská, případně svatobarborská nadílka se blíží. Nevíte si rady co bude…

Označování potravin

Údaje uváděné na obalech potravin jsou pro spotřebitele základním zdrojem…

Místo klasického plastu obaly z biocelulózy?

Plastové obaly potravin představují podstatnou část odpadních plastů na…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?