Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Viva Carne Směs na špagety

7
Země výroby: Česká republika
Země původu: Česká republika
Výrobce: PT servis konzervárna spol. s r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594044444170
Data ze dne: 12. 3. 2019



Popis

Sterilované hotové jídlo.

Složení

  • cukr
  • oregáno
  • ocet kvasný lihový
  • - směs koření
  • - jedlá sůl
  • - vepřový bok
  • Uzená slanina
  • jedlá sůl
  • pitná voda
  • pšeničná mouka
  • Rostlinný olej
  • hovězí maso - 6%
  • Rajčatový protlak
  • Drůbeží maso - 11%
  • - paprika
  • - celer
  • - cibule
  • - mrkev
  • Zelenina - 13%

Alergeny

  • celer
  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Česká potravina 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 7

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
400 g
% DDD
Energie 112 kcal 448 kcal 5 %
469 kJ 1876 kJ
Bílkoviny 4.2 g 16.8 g 6 %
Sacharidy 8.1 g 32.4 g 9 %
z toho cukry 3.4 g 13.6 g
Tuky 6.4 g 25.6 g 9 %
nasycené 1.3 g 5.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.6 g 6.4 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Budou Vánoce dražší?

Ceny surovin na vánoční cukroví dosti podražily. Třeba to bude mít i pozitivní…

Mikuláš, přišel s čertem na koláč...

Mik, Miku, Mik, Miku, Mikuláš, přišel s čertem na koláč. Mik, Miku, Mik, Miku,…

Hodnocení výživové politiky

NOURISHING policy index - Hodnocení výživové politiky z hlediska veřejného…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?