Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Vánočka selská

3
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: UNITED BAKERIES a. s.
Dodavatel: COOP
EAN: 8592368314551
Data ze dne: 9. 11. 2023



Popis

Jemné pečivo

Složení

  • pšeničná mouka
  • voda
  • cukr
  • řepkový olej
  • droždí
  • vejčná melanž
  • - vejce
  • zlepšující přípravek
  • - pšeničná mouka
  • - ječná sladová mouka
  • - enzymy
  • - vanilkové aroma
  • citrónové aroma
  • sůl s jódem
  • - jedlá sůl
  • - jodičnan draselný
  • sušené mléko
  • vanilkové aroma

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
400 g
% DDD
Energie 321 kcal 1 282 kcal 15 %
1341 kJ 5364 kJ
Bílkoviny 8.5 g 34 g 13 %
Sacharidy 55 g 220 g 61 %
z toho cukry 11 g 44 g
Tuky 6.7 g 26.8 g 10 %
nasycené 0.8 g 3.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2.3 g 9.2 g
Sůl 0.74 g 2.96 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Začne dětem ve školních jídelnách více chutnat?

V rámci pořadu Střepiny na TV Nova proběhla reportáž o nově připravovaných…

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?