Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zlaté oplatky - citronové

-2
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Mondelez Czech Republic s.r.o
EAN: 8593894911092
Data ze dne: 21. 2. 2018



Popis

Oplatky plněné, s citronovou příchutí

Složení

  • pšeničná mouka
  • palmový tuk
  • palmojádrový tuk
  • dextróza
  • cukr
  • laktóza
  • plně ztužený palmojádrový tuk
  • sušená syrovátka
  • řepkový olej
  • citrónové aroma
  • přírodní aroma - citron

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • soja
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen distributor 0
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní i umělé -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: -2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
146 g
% DDD
Energie 526 kcal 768 kcal 25 %
2200 kJ 3212 kJ
Bílkoviny 4.3 g 6.278 g 7 %
Sacharidy 64.5 g 94.17 g 72 %
z toho cukry 42.5 g 62.05 g
Tuky 27.5 g 40.15 g 39 %
nasycené 16.5 g 24.09 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 1.1 g 1.606 g
Sůl 0.35 g 0.511 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Konec svátečního plýtvání

Po Vánocích bývá lednice plná. Nenechte to dojít do koše! Máme pro vás rychlé a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?