Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bratislavská klobása Kmotr

14
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Kmotr - Masna Kroměříž a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594007487312
Data ze dne: 24. 5. 2016


bez lepku

Popis

Trvanlivá fermentovaná klobása s jemnou mozaikou a příchutí papriky. Masný výrobek trvanlivý fermentovaný.

Složení

  • vepřové maso
  • vepřové sádlo
  • hovězí maso
  • jedlá sůl - max. obsah 4,2%
  • vepřové kůže
  • směs koření
  • dextróza
  • řepný cukr
  • startovací kultura mikroorganismů

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 135g masa na 100g výrobku 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 14

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
300 g
% DDD
Energie neuvedeno neuvedeno 0 %
neuvedeno neuvedeno
Bílkoviny neuvedeno neuvedeno 0 %
Sacharidy neuvedeno neuvedeno 0 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky neuvedeno neuvedeno 0 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

O kvalitě mléčných výrobků

Redaktoři dTestu pravidelně rozebírají své testování či zajímavosti, ať už od…

Obědy ve školách se změní

Školní jídelny se připravují na plánovanou změnu spotřebního koše, jehož podobu…

Zlobí vás "smršťování" výrobků?

Zlobí vás shrinkflace neboli "smršťování" velikosti výrobků a nikoli cen? Ve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?