Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bratislavská klobása Kmotr

14
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Kmotr - Masna Kroměříž a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594007487312
Data ze dne: 24. 5. 2016


bez lepku

Popis

Trvanlivá fermentovaná klobása s jemnou mozaikou a příchutí papriky. Masný výrobek trvanlivý fermentovaný.

Složení

  • vepřové maso
  • vepřové sádlo
  • hovězí maso
  • jedlá sůl - max. obsah 4,2%
  • vepřové kůže
  • směs koření
  • dextróza
  • řepný cukr
  • startovací kultura mikroorganismů

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 135g masa na 100g výrobku 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 14

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
300 g
% DDD
Energie neuvedeno neuvedeno 0 %
neuvedeno neuvedeno
Bílkoviny neuvedeno neuvedeno 0 %
Sacharidy neuvedeno neuvedeno 0 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky neuvedeno neuvedeno 0 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Za poslední rok se už tolik neplýtváme!

Plýtvání potravinami - poslední rok přinesl výrazné zlepšení. Vyplývá ze…

Nedostatky ve výživě ČECHŮ!

Něco chybí v jídelníčku každého pohlaví či věkové kategorie, ale obecně…

RASFF systém - roste počet oznámení kategorie Varování

Evropská Komise publikovala zprávu o používání Systému rychlého varování pro…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?