Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Chorizo na grilování pikantní

2
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Francie
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Compofrio Food Group Deutschland GmbH
EAN: 20928506
Data ze dne: 4. 11. 2021



Popis

Klobása Chorizo, pikantní, vhodná na grilování a smažení. Na 100 g výrobku bylo použito 90 g vepřového masa a 15 g vepřové slaniny.

Složení

  • mléčná bílkovina - 0,4%
  • jedlé vepřévé střívko
  • aroma
  • startovací kultura
  • dextróza
  • vepřové maso
  • laktóza
  • bylinky
  • koření
  • sójová bílkovina - 1,3%
  • jedlá sůl
  • chilli - 3%
  • pitná voda
  • vepřová slanina

Alergeny

  • laktóza
  • mléko, mléčné složky
  • soja
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Francie 5
Éčka aditiva se skóre 4 dusitany hodnoceny jinak -3
Konkrétní požadavky na složení 105g masa na 100g výrobku 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
330 g
% DDD
Energie 460 kcal 1 519 kcal 22 %
1926 kJ 6355.8 kJ
Bílkoviny 17 g 56.1 g 26 %
Sacharidy 2.7 g 8.91 g 3 %
z toho cukry 1.7 g 5.61 g
Tuky 43 g 141.9 g 61 %
nasycené 14 g 46.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.1 g 10.23 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?