Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Grilovací klobásky se sýrem

22 Čteme etikety za vás
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: TL Thüringer Landwurst GmbH
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 4337185332746
Data ze dne: 22. 6. 2020



Popis

tepelně opracovaný masový výrobek, na grilování a pečení.

Složení

  • jedlá sůl
  • beraní střevo
  • sušená citronová šťáva
  • pórek
  • extrakty koření
  • byliny
  • koření
  • dextróza
  • vepřové maso - 74%
  • pitná voda
  • - koření
  • - jedlá sůl
  • - vepřový bůček
  • uzený bůček - 10%
  • sýr ementál - 10%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy celeru
  • stopy hořčice


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 94% masa a sýru 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" není znám jiný než zákonný limit 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 22

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
25 g
% DDD
Energie 293 kcal 73 kcal 14 %
1225 kJ 306.25 kJ
Bílkoviny 14 g 3.5 g 22 %
Sacharidy 1 g 0.25 g 1 %
z toho cukry 1 g 0.25 g
Tuky 26 g 6.5 g 37 %
nasycené 10 g 2.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 1 g 0.25 g
Sůl 2 g 0.5 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?