Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Wasabi křen

-5
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Rakousko
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: KAND, s. r. o.
EAN: 90119835
Data ze dne: 24. 2. 2021



Popis

Omáčka s křenovou dření a wasabi.. Zpracovaná zelenina chemicky konzervovaná.

Složení

  • hořčičné semínko
  • aroma
  • koření
  • sůl
  • křen - 39%
  • modifikovaný kukuřičný škrob
  • vaječný žloutek
  • - wasabi-Wasabia japonica
  • - hořčičná mouka
  • - křen
  • křenový prášek - 5,5%
  • mléčný prášek
  • voda
  • cukr
  • ocet kvasný lihový
  • slunečnicový olej

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • mléko, mléčné složky
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Rakousko 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie neuvedeno neuvedeno 0 %
neuvedeno neuvedeno
Bílkoviny neuvedeno neuvedeno 0 %
Sacharidy neuvedeno neuvedeno 0 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky neuvedeno neuvedeno 0 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Kontaminace čerstvého mléka!

Riziko z potravin Mikrobiální kontaminace čerstvého mléka baleného do PET lahví…

Pozitivní zprávy

Chceme lidi naučit nakupovat vždy ty nejkvalitnější potraviny...hlavní moto…

Jak na šunku v obchodě?

Chcete vybrat šunku s nejvyšším podílem masa? Zas tak složité to není, jen je…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?