Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Majonéza

0
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: SPAK Foods s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595003401807
Data ze dne: 21. 2. 2022



Popis

Studená ochucená emulgovaná omáčka. Emulgováno s obsahem tuku 50%.

Složení

  • řepkový olej - 50%
  • pitná voda
  • pasterované vaječné žloutky - 4,8%
  • cukr
  • modifikovaný kukuřičný škrob
  • kvasný ocet lihový
  • jedlá sůl
  • hořčičné semeno
  • směs koření
  • aroma

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 0

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
480 g
% DDD
Energie 478 kcal 2 294 kcal 23 %
2000 kJ 9600 kJ
Bílkoviny 0.8 g 3.84 g 1 %
Sacharidy 4.9 g 23.52 g 5 %
z toho cukry 3 g 14.4 g
Tuky 51 g 244.8 g 73 %
nasycené 4.1 g 19.68 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.4 g 6.72 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?