Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Masové dukátky smažené

-3
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Vodňanská drůbež, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
Data ze dne: 6.9.2016



Popis

Masný výrobek tepelně opracovaný, hluboce zmrazený.

Složení

  • kuřecí maso - strojně oddělené, 38%
  • kuřecí maso - 24%
  • kuřecí kůže
  • pitná voda
  • řepkový olej
  • bramborový škrob
  • jedlá sůl
  • cibule
  • kvasnicový extrakt
  • dextróza
  • mrkev
  • pastinák
  • směs koření
  • extrakty koření
  • bramborová vláknina

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se (2) strojově oddělené maso (-2) 0
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje skryté glutamáty -5
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu je -2
  Celkem: -3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
350 g
% DDD
Energie 216 kcal 757 kcal 10 %
905 kJ 3167.5 kJ
Bílkoviny 13 g 45.5 g 20 %
Sacharidy 2.8 g 9.8 g 3 %
z toho cukry 0.5 g 1.75 g
Tuky 17 g 59.5 g 24 %
nasycené 4 g 14 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.7 g 5.95 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Radioporadna o čokoládě a sušených plodech

5.12. byla ředitelka projektu Hana Střítecká opět pozvána do Radioporadny…

Recepty od ...

Už máte všechno napečeno? pokud ne máme pro Vás inspiraci.

EFSA vyzývá k poskytnutí dat o používání chia semínek v tepelně ošetřených potravinách

Evropský úřad pro bezpečnost potravin vyzývá vlády, výrobce potravin,…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?