Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Biskupský chlebíček

-2
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Česká republika
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Pekařství Boček Krmelín
EAN: 8594037600484
Data ze dne: 15. 2. 2020



Popis

Biskupský chlebíček 400 g. Jemné pečivo.

Složení

  • pšeničná mouka
  • vejce
  • neztužené a částečně ztužené rostlinné tuky a oleje
  • - palmový
  • - řepkový
  • plně ztužený palmojádrový tuk
  • cukr
  • bramborový škrob
  • kandované ovoce
  • kakaový prášek
  • voda
  • kukuřičný škrob
  • sůl
  • E330 - Kyselina citronová - regulátor kyselosti
  • aroma
  • vanilinová poleva - 9%

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • soja
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
400 g
% DDD
Energie 437 kcal 1 747 kcal 21 %
1827 kJ 7308 kJ
Bílkoviny 5.7 g 22.8 g 9 %
Sacharidy 50 g 200 g 56 %
z toho cukry 31 g 124 g
Tuky 23 g 92 g 33 %
nasycené 12.6 g 50.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.4 g 1.6 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?