Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Javořické párky

-3
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Kostelecké uzeniny a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594041519260
Data ze dne: 14. 12. 2018



Popis

4ks masný výrobek tepelně opracovaný

Složení

  • kuřecí maso strojně oddělené - 67%
  • pitná voda
  • vepřové kůže
  • bramborový škrob
  • vepřové maso - 3%
  • hovězí maso - 2%
  • jedlá sůl
  • bramborová vláknina
  • přírodní aroma
  • česnek
  • koření a extrakty z koření
  • jedlé kolagenové střevo
  • aroma

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 65% masa-10% sýru (2) strojově oddělené (-2) 0
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje umělé i přírodní -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
43 g
% DDD
Energie 237 kcal 102 kcal 11 %
990 kJ 425.7 kJ
Bílkoviny 13 g 5.59 g 20 %
Sacharidy 6.8 g 2.924 g 8 %
z toho cukry 2 g 0.86 g
Tuky 18 g 7.74 g 26 %
nasycené 5.4 g 2.322 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.5 g 1.075 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?