Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Mini klobásky s chilli

10
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Berto sk, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8588008261392
Data ze dne: 14. 10. 2021



Popis

Gril king mini klobásky s chilli. Měkký masový výrobek, uzený. Obsah masa min. 80%.

Složení

  • vepřové maso - min. 75%
  • hovězí maso - min. 5%
  • vepřová slanina
  • voda
  • sůl
  • vepřové kůže
  • sůl
  • koření
  • extrakty koření
  • bramborový škrob
  • modifikovaný škrob
  • dextróza
  • přírodní aroma
  • paprika
  • česnek
  • chilli - min. 0,2%

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 80% masa 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 339 kcal 677 kcal 16 %
1417 kJ 2834 kJ
Bílkoviny 13 g 26 g 20 %
Sacharidy 3.6 g 7.2 g 4 %
z toho cukry 0.5 g 1 g
Tuky 30.7 g 61.4 g 44 %
nasycené 11.5 g 23 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.5 g 5 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…

Poslední nákupy bez stresu

Ani nákup těsně před Štědrým dnem nemusí být noční můra. Klíčem je připravit se…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?