Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Originál české párky

11
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Vodňanská drůbež, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595006322864
Data ze dne: 28. 11. 2020


bez lepku

Popis

Masný výrobek tepelně opracovaný.

Složení

  • kuřecí maso - 80%
  • pitná voda
  • kuřecí kůže
  • jedlá sůl
  • koření
  • hroznový cukr
  • Maltodextrin
  • extrakty koření
  • česnek
  • bramborový škrob
  • jedlé kolagenové střívko

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 80% masa 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 11

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 158 kcal 315 kcal 8 %
659 kJ 1318 kJ
Bílkoviny 17 g 34 g 26 %
Sacharidy 0.5 g 1 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 1 g
Tuky 10 g 20 g 14 %
nasycené 3.8 g 7.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2 g 4 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?