Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Špekáčky se sýrem

16
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Krahulík - MASOZÁVOD Krahulčí, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594014097672
Data ze dne: 13. 8. 2022


bez lepku

Popis

Masný výrobek tepelně opracovaný.

Složení

  • - škrob
  • vepřové střívko
  • česnek
  • - extrakty koření
  • - koření
  • Kořenící přípravek
  • jedlá sůl
  • vepřové maso - 65%
  • - vláknina
  • zahušťující směs
  • škrob
  • - mikrobiální syřidlo
  • - sýrařské kultury
  • - jedlá sůl
  • - pasterizované mléko
  • sýt eidam - 9%
  • hovězí maso - 10%
  • pitná voda
  • vepřové sádlo

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 75g masa na 100g výrobku +9% sýru 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 16

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
400 g
% DDD
Energie 369 kcal 1 474 kcal 18 %
1542 kJ 6168 kJ
Bílkoviny 10 g 40 g 15 %
Sacharidy 8.9 g 35.6 g 10 %
z toho cukry 0.8 g 3.2 g
Tuky 33 g 132 g 47 %
nasycené 8.7 g 34.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2 g 8 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?