Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tenké párky

-4
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Jaroslava Klemensová - MASOMA
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 2856282010248
Data ze dne: 10. 1. 2019



Popis

Masný výrobek tepelně opracovaný

Složení

  • kouřové aroma
  • česnek
  • paprika
  • muškátový oříšek
  • chilli
  • pepř
  • kořenící extrakt
  • vepřová plec - 43 %
  • skopové střívko jedlé
  • vepřové kůže
  • bramborový škrob
  • kuchyňská sůl
  • pitná voda - 18 %
  • vepřové sádlo - 6 %
  • hovězí slabina - 23 %

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 66% masa 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
1024 g
% DDD
Energie 271 kcal 2 773 kcal 13 %
1133 kJ 11601.92 kJ
Bílkoviny 12 g 122.88 g 18 %
Sacharidy 1.5 g 15.36 g 2 %
z toho cukry 0.2 g 2.048 g
Tuky 24 g 245.76 g 34 %
nasycené 9 g 92.16 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.4 g 24.576 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je potřeba se ještě pořád bát hormonů a antibiotik?

Kuřecí maso plné hormonů a antibiotik? Použití růstových hormonů a antibiotik…

Pravidla pro reklamace nedostatků potravin

Červík v jablku? Nebo šunka, která byla po rozbalení oslizlá a zapáchala? Nebo…

Test bílých jogurtů

Vzhledem k tomu, že leden bývá měsícem předsevzetí a jedním z velmi častých je…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?