Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Babiččina vepřová paštika

13
Země výroby: Polsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Pamapol S.A.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 4056489060055
Data ze dne: 6. 5. 2020



Popis

Babiččina vepřová paštika s játry. Sterilizovaná masová konzerva. Obsah masa 66%.

Složení

  • laktóza
  • Vařené vepřové maso - 66%
  • pšeničná vláknina - bez plepku
  • extrakty z koření
  • koření - obsahuje hořčici
  • sójová bílkovina
  • jedlá sůl
  • vepřový tuk
  • pitná voda
  • vepřová játra - 20%

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • laktóza
  • soja
  • stopy celeru
  • stopy lepku
  • stopy sezamu
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Polsko 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení 86% masa 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
160 g
% DDD
Energie 294 kcal 470 kcal 14 %
1230 kJ 1968 kJ
Bílkoviny 17 g 27.2 g 26 %
Sacharidy 1.1 g 1.76 g 1 %
z toho cukry 1.1 g 1.76 g
Tuky 25 g 40 g 36 %
nasycené 8 g 12.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.7 g 2.72 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Sortimentů obchodů přibývají rostlinné alternativy - ALE...

A díky navyšujícímu se počtu příznivců alternativního stravování dnes není…

Budou Vánoce dražší?

Ceny surovin na vánoční cukroví dosti podražily. Třeba to bude mít i pozitivní…

Mikuláš, přišel s čertem na koláč...

Mik, Miku, Mik, Miku, Mikuláš, přišel s čertem na koláč. Mik, Miku, Mik, Miku,…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?