Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Glazovaný perník

9
Země výroby: Polsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Lambertz Polonia Sp.z.o.o.
Dodavatel: Penny Market s.r.o.
EAN: 4388441178677
Data ze dne: 29. 7. 2020



Popis

Perníky s cukrovou polevou.

Složení

  • pšeničná mouka
  • cukrová poleva - 25%
  • - cukr
  • - voda
  • - bramborový škrob
  • - modifikovaný bramborový škrob
  • - vepřová želatina
  • - sušený vaječný bílek
  • fruktózo-glukózový sirup
  • cukr
  • koření
  • slunečnicový olej
  • karamelový cukrový sirup
  • sůl

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy arašídů
  • stopy mléka
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Polsko 5
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptováno 0
  Celkem: 9

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 359 kcal 717 kcal 17 %
1500 kJ 3000 kJ
Bílkoviny 5 g 10 g 8 %
Sacharidy 79 g 158 g 88 %
z toho cukry 55 g 110 g
Tuky 1.6 g 3.2 g 2 %
nasycené 0.7 g 1.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.42 g 0.84 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?