Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pesto basilico genovese DOP

15
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Coop Itália S.C.
EAN: 8001120797834
Data ze dne: 7. 4. 2019



Popis

Bazalkové pesto s pravou bazalkou

Složení

  • ovčí sýr Peccorino - 4 %
  • česnek - 0,5 =
  • piniové oříšky - 1
  • jedlá sůl
  • - syřidlo
  • - jedlá sůl
  • - ovčí mléko
  • bazalka pravá Genovese DOP - 3 %
  • - syřidlo
  • - jedlá sůl
  • - kravské mléko
  • sýr Grana Padano
  • olivový olej extra panenský - 10 %
  • kešu oříšky
  • slunečnicový olej

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • suché skořápkové plody
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
190 g
% DDD
Energie 467 kcal 887 kcal 22 %
1953 kJ 3710.7 kJ
Bílkoviny 6.5 g 12.35 g 10 %
Sacharidy 3.2 g 6.08 g 4 %
z toho cukry 1.1 g 2.09 g
Tuky 48 g 91.2 g 69 %
nasycené 7.7 g 14.63 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.4 g 4.56 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Konec svátečního plýtvání

Po Vánocích bývá lednice plná. Nenechte to dojít do koše! Máme pro vás rychlé a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?