Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Krémová náplň - vaječný koňak

0
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Dr.Oetker s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595072604154
Data ze dne: 9. 7. 2017



Popis

Sladká náplň

Složení

  • zpěňovač
  • - glukózový sirup
  • - palmojádrový tuk
  • - plně ztužený palmojádrový tuk
  • mléčná bílkovina
  • cukr
  • modifikovaný bramborový škrob
  • jedlá želatina
  • aroma
  • jedlá sůl

Alergeny

  • stopy lepku
  • stopy mléka
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk Je -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 0

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
65 g
% DDD
Energie 191 kcal 124 kcal 9 %
800 kJ 520 kJ
Bílkoviny 4 g 2.6 g 6 %
Sacharidy 25.9 g 16.835 g 29 %
z toho cukry 21.4 g 13.91 g
Tuky 7.9 g 5.135 g 11 %
nasycené 6.8 g 4.42 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.15 g 0.0975 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?