Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Vídeňský párek s fazolemi

8
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: PT servis konzervárna spol. s r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594044448550
Data ze dne: 17. 5. 2022



Popis

Sterilovaný hotový pokrm.

Složení

  • pitná voda
  • vídeňský párek - 30%
  • - vepřové maso - 80%
  • - vepřové sádlo
  • - vepřový lalok
  • - vepřové kůže
  • - pitná voda
  • - směs koření
  • - bramborový škrob
  • - dextróza
  • - jedlá sůl
  • fazole - 23%
  • rajčatový protlak
  • pšeničná mouka
  • cukr
  • jedlá sůl
  • kvasný ocet lihový
  • dextróza
  • černý pepř

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
400 g
% DDD
Energie 152 kcal 610 kcal 7 %
638 kJ 2552 kJ
Bílkoviny 6.2 g 24.8 g 10 %
Sacharidy 15 g 60 g 17 %
z toho cukry 1.6 g 6.4 g
Tuky 7.1 g 28.4 g 10 %
nasycené 1.6 g 6.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.7 g 6.8 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Budou Vánoce dražší?

Ceny surovin na vánoční cukroví dosti podražily. Třeba to bude mít i pozitivní…

Mikuláš, přišel s čertem na koláč...

Mik, Miku, Mik, Miku, Mikuláš, přišel s čertem na koláč. Mik, Miku, Mik, Miku,…

Hodnocení výživové politiky

NOURISHING policy index - Hodnocení výživové politiky z hlediska veřejného…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?