Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Pařený knedlík

20 Čteme etikety za vás
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: ANDRE TOPIC s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8588001649111
Data ze dne: 1. 4. 2020



Popis


Složení

  • pšeničná mouka
  • jedlá sůl
  • cukr
  • voda
  • droždí
  • sušené mléko
  • sušená vaječná směs
  • rostlinný řepkový olej
  • pekařský přípravek
  • - sušená syrovátka
  • - guarová mouka
  • - enzymy

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 20

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
560 g
% DDD
Energie 225 kcal 1 261 kcal 11 %
942 kJ 5275.2 kJ
Bílkoviny 6.99 g 39.144 g 11 %
Sacharidy 46.42 g 259.952 g 52 %
z toho cukry 1.66 g 9.296 g
Tuky 0.93 g 5.208 g 1 %
nasycené 0.17 g 0.952 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.05 g 0.28 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?