Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rybí prsty NEMLETÉ

8
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Bidfood Czech Republic s.r.o.
EAN: 8595624796238
Data ze dne: 8. 10. 2024


bez lepku

Popis

Bezlepkové. Hluboce zmražené. TRESKA ALJAŠSKÁ (Theragra chalcogramma) Odloveno v moři, oblast odlovu FAO 61 a 67 - Tichý oceán, kategorie lovného zařízení: vlečné sítě.

Složení

  • treska aljašská - 59%, Theragra chalcogramma
  • rýžová mouka
  • voda
  • kukuřičná mouka
  • řepkový olej
  • bramborový škrob
  • jedlá sůl
  • kukuřičný škrob
  • kukuřičná dextróza
  • rostlinná vláknina

Alergeny

  • ryby


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
25 g
% DDD
Energie 177 kcal 44 kcal 8 %
739 kJ 184.75 kJ
Bílkoviny 11.4 g 2.85 g 18 %
Sacharidy 17.8 g 4.45 g 20 %
z toho cukry 0.3 g 0.075 g
Tuky 7.9 g 1.975 g 11 %
nasycené 0.6 g 0.15 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.7 g 0.175 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Poke bowl - ochutnávka

Černé ovce otestovaly populární poke bowls z obchodních řetězců. Jak obstály ve…

Chipsy jsou nezdravé, ale jak moc?

Bramborové chipsy jsou jednou z nejoblíbenějších slaných pochoutek, jejich…

Cena kávy za tři roky stoupla o třetinu

Káva je pro mnoho lidí nepostradatelnou součástí dne, avšak její cena za…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?