Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Drůbeží jemný salám

17
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: HN Produktion GmbH & Co. KG
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20485832
Data ze dne: 1. 9. 2021



Popis

Drůbeží jemný salám s bylinkami. Tepelně opracovaný masový výrobek, uzený, krájený.

Složení

  • drůbeží maso - 85%
  • - krůtí maso
  • - kuřecí maso
  • pitná voda
  • jedlá sůl
  • drůběží tuk s kůží
  • - krůtí
  • - kuřecí
  • bylinky
  • koření - obsahuje hořčici
  • extrakty koření
  • glukózový sirup
  • dextróza
  • dým z bukového dřeva

Alergeny

  • stopy celeru
  • stopy hořčice


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka aditiva se skóre 3, dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 85 % masa 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 17

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 166 kcal 166 kcal 8 %
696 kJ 696 kJ
Bílkoviny 16 g 16 g 25 %
Sacharidy 1 g 1 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 0.5 g
Tuky 11 g 11 g 16 %
nasycené 3.5 g 3.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.2 g 2.2 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…

Poslední nákupy bez stresu

Ani nákup těsně před Štědrým dnem nemusí být noční můra. Klíčem je připravit se…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?