Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Játrový sýr

14
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: K&T mäso spol.s r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 2770013005146
Data ze dne: 31. 1. 2023



Popis

Vařený masový výrobek.

Složení

  • vepřová játra - 30%
  • vepřové maso - 27%
  • vepřová slanina - 8%
  • voda
  • jedlá sůl
  • bramborový škrob
  • sušená cibule
  • maltodextrin
  • dextróza
  • extrakt z granátového jablka
  • skořice
  • cukr
  • škrobový sirup
  • palmový olej
  • slunečnicový olej
  • extrakty koření
  • - chilli paprika
  • - muškátový ořech
  • - zázvor
  • pšeničná mouka

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení 57% masa a jater 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 14

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
514 g
% DDD
Energie 216 kcal 1 111 kcal 10 %
904 kJ 4646.56 kJ
Bílkoviny 12 g 61.68 g 18 %
Sacharidy 4.2 g 21.588 g 5 %
z toho cukry 2.4 g 12.336 g
Tuky 17 g 87.38 g 24 %
nasycené 6.5 g 33.41 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.1 g 10.794 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?