Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Nitran salám

8
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Tauris Nitria spol. s.r.o.
Dodavatel: Tauris a.s.
EAN: 8588002193088
Data ze dne: 30. 11. 2021



Popis

Trvanlivý tepelně neopracovaný masový výrobek. Na 100 g výrobku bylo použito 130 g masa.

Složení

  • vepřové maso
  • slanina
  • hovězí maso
  • jedlá sůl
  • dextróza
  • koření
  • extrakty koření
  • česnek
  • veřová bílkovina

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 130g masa na 100g výrobku 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
500 g
% DDD
Energie 533 kcal 2 664 kcal 26 %
2229 kJ 11145 kJ
Bílkoviny 19.5 g 97.5 g 30 %
Sacharidy 1 g 5 g 1 %
z toho cukry 0.23 g 1.15 g
Tuky 51.28 g 256.4 g 73 %
nasycené 14.3 g 71.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.57 g 17.85 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?