Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Polovnický uherák

0
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: RAJAMEX s.r.o.
EAN: 8588004253711
Data ze dne: 21. 2. 2022


bez lepku

Popis

Trvanlivý tepelně neopracovaný masový výrobek - uzený. Na 100 g výrobku bylo použito 109 g masa.

Složení

  • jelení maso
  • vepřové maso
  • vepřová slanina
  • jedlá sůl
  • dextróza
  • extrakty koření
  • aroma
  • česnek
  • vepřová bílkovina - hemoglobin
  • startovací kultura

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 109g masa na 100g výrobku 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 0

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
75 g
% DDD
Energie 322 kcal 242 kcal 16 %
1349 kJ 1011.75 kJ
Bílkoviny 21 g 15.75 g 32 %
Sacharidy 1.8 g 1.35 g 2 %
z toho cukry 0.9 g 0.675 g
Tuky 25.6 g 19.2 g 37 %
nasycené 8.6 g 6.45 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.8 g 2.85 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Hroznové víno ze zemí mimo EU je častěji kontaminováno pesticidy

Hroznové víno patří mezi nejoblíbenější druhy ovoce. Spotřeba na osobu v…

Pod lupou bude hummus, miso i mák

Miso, hummus či okara. Luštěninové výrobky, se kterými se lidé v Česku…

Potravináři podporují zpřísnění označení vegetariánských potravin

Potravinářská komora podporuje připravenou novelu vyhlášky, která upravuje…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?