Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Trvanlivý salám Černá hora

4
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Berto sk, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8588008261156
Data ze dne: 15. 2. 2021


bez lepku bez laktózy

Popis

Černá hora Berto. Trvanlivý tepelně opracovaný masový výrobek, uzený, Na 100 g výrobku je použito 115 g masa.

Složení

  • koření
  • mořská sůl
  • česnek
  • aroma
  • dextróza
  • startovací kultury
  • hrachová vláknina
  • extrakty koření
  • vepřová bílkovina
  • vepřové maso
  • glukózový sirup
  • sůl
  • vepřová slanina
  • hovězí maso

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 115g masa na 100g výrobku 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení se sníženým obsahem soli 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
80 g
% DDD
Energie 416 kcal 333 kcal 20 %
1740 kJ 1392 kJ
Bílkoviny 20.5 g 16.4 g 32 %
Sacharidy 1 g 0.8 g 1 %
z toho cukry 0.2 g 0.16 g
Tuky 37.5 g 30 g 54 %
nasycené 14.5 g 11.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.5 g 2 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • Se sníženým obsahem (název živiny)

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?