Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Lahůdka z kysané smetany Slaný karamel

8
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: OLMA a. s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8593807600068
Data ze dne: 18. 5. 2020


bez lepku

Popis

ochucený mléčný produkt

Složení

  • - kokosový tuk
  • mléčné kultury
  • modifikovaný škrob
  • - aroma
  • - sůl - 0,1%
  • - karamelizovaný cukr - 0,5%
  • - modifikovaný škrob - zahušťovadlo
  • smetana
  • - máslo
  • - karamelizovaný cukr
  • - sušené mléko
  • - invertní sirup
  • - karamelový sirup - 12,5%
  • - cukr
  • - voda
  • ochucující složka - 28%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se (2) škrob v mléčné složce (-3) -1
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
140 g
% DDD
Energie 177 kcal 248 kcal 9 %
740 kJ 1036 kJ
Bílkoviny 2.2 g 3.08 g 3 %
Sacharidy 16 g 22.4 g 18 %
z toho cukry 14 g 19.6 g
Tuky 12 g 16.8 g 17 %
nasycené 7 g 9.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.14 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?