Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Pražená kukuřice s příchutí bylinek

-3
Země výroby: Španělsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Trebor sweets
EAN: 8421464006704
Data ze dne: 22. 2. 2020



Popis

slaná kukuřice

Složení

  • kukuřice
  • slunečnicový olej
  • aroma
  • - cukr
  • - sůl
  • - glukózový sirup
  • - ochucovadla
  • - koření
  • - rajčatový prášek
  • - dextróza
  • kouřová příchuť

Alergeny

  • stopy lepku
  • stopy arašídů
  • stopy celeru
  • stopy hořčice
  • stopy mléka
  • stopy oxidu siřičitého (siřičitanu)
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Španělsko 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
32 g
% DDD
Energie 446 kcal 143 kcal 21 %
1865 kJ 596.8 kJ
Bílkoviny 7.8 g 2.496 g 12 %
Sacharidy 71 g 22.72 g 79 %
z toho cukry 2 g 0.64 g
Tuky 13 g 4.16 g 19 %
nasycené 4.8 g 1.536 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.1 g 0.352 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Okouzlení bílkovinami

K čemu bílkoviny jsou, kolik jich potřebujeme, kde všude je najdeme, proč a jak…

Další z náhrad masa?

Z proteinů hrášku a tuku vznikl kvalitní alternativní steak?

Restaurace pod drobnohledem SZPI!

Každá sedmá restaurace připravuje pokrmy na přepáleném fritovacím oleji,…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?