Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Cheetos Pizzerini

-3
Země výroby: Polsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Frito Lay Poland Sp. z.o.o.
Dodavatel: Pepsico CZ s. r. o.
EAN: 5900259028945
Data ze dne: 21. 5. 2019



Popis

Extrudovaný kukuřičný výrobek s příchutí pizzy.

Složení

  • rostlinný řepkový olej
  • ochucovací složka
  • - cukr
  • - maltodextrin
  • - jedlá sůl
  • - glukóza
  • - hydrolyzované rostlinné bílkoviny - (obsahuje sóju)
  • kukuřice - 69 %
  • aroma
  • - sušená cibule
  • - sušená syrovátka z mléka
  • - sušená rajčata
  • - svatojánský chléb
  • - směs bylin
  • - kouřová aromata

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • soja
  • stopy arašídů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Polsko 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
85 g
% DDD
Energie 489 kcal 416 kcal 24 %
2048 kJ 1740.8 kJ
Bílkoviny 6.5 g 5.525 g 10 %
Sacharidy 63 g 53.55 g 70 %
z toho cukry 4.6 g 3.91 g
Tuky 23 g 19.55 g 33 %
nasycené 2 g 1.7 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 1.9 g 1.615 g
Sůl 1.6 g 1.36 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?