Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Cheetos Pizzerini

-3
Země výroby: Polsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Frito Lay Poland Sp. z.o.o.
Dodavatel: Pepsico CZ s. r. o.
EAN: 5900259028945
Data ze dne: 21. 5. 2019



Popis

Extrudovaný kukuřičný výrobek s příchutí pizzy.

Složení

  • rostlinný řepkový olej
  • ochucovací složka
  • - cukr
  • - maltodextrin
  • - jedlá sůl
  • - glukóza
  • - hydrolyzované rostlinné bílkoviny - (obsahuje sóju)
  • kukuřice - 69 %
  • aroma
  • - sušená cibule
  • - sušená syrovátka z mléka
  • - sušená rajčata
  • - svatojánský chléb
  • - směs bylin
  • - kouřová aromata

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • soja
  • stopy arašídů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Polsko 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
85 g
% DDD
Energie 489 kcal 416 kcal 24 %
2048 kJ 1740.8 kJ
Bílkoviny 6.5 g 5.525 g 10 %
Sacharidy 63 g 53.55 g 70 %
z toho cukry 4.6 g 3.91 g
Tuky 23 g 19.55 g 33 %
nasycené 2 g 1.7 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 1.9 g 1.615 g
Sůl 1.6 g 1.36 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?