Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Vinohradská šunka

15
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: LE & CO - Ing. Jiří Lenc, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595643801562
Data ze dne: 18. 8. 2020


bez lepku bez laktózy

Popis

Vinohradská šunka nejvyšší jakosti. Masný výrobek tepelně opracovaný, šunka nejvyšší jakosti, zauzená. S 95% masa. baleno v ochranné atmosféře.

Složení

  • vepřová kýta - 95%
  • pitná voda
  • jedlá sůl
  • cukr
  • aroma

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 95% masa 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 155 kcal 232 kcal 7 %
647 kJ 970.5 kJ
Bílkoviny 19.1 g 28.65 g 29 %
Sacharidy 1.4 g 2.1 g 2 %
z toho cukry 0.8 g 1.2 g
Tuky 8 g 12 g 11 %
nasycené 2.3 g 3.45 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2 g 3 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?