Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Biskiti

14
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Emco, spol. s r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595229915669
Data ze dne: 8. 7. 2018



Popis

Ovesné sušenky

Složení

  • celozrnná ovesná mouka - 40,7%
  • cukr
  • ovesné vločky - 15%
  • řepkový olej
  • med - 5%
  • lískové ořechy - 3%
  • sušené plnotučné mléko
  • aroma
  • jedlá sůl

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy arašídů
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení zdroj vlákniny 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 14

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
60 g
% DDD
Energie 482 kcal 289 kcal 23 %
2015 kJ 1209 kJ
Bílkoviny 8.3 g 4.98 g 13 %
Sacharidy 59 g 35.4 g 66 %
z toho cukry 21 g 12.6 g
Tuky 22 g 13.2 g 31 %
nasycené 1.9 g 1.14 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 5.6 g 3.36 g
Sůl 0.22 g 0.132 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
betaglukany 3.2 g g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • Zdroj vlákniny

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?