Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Brownie cookies

1
Země výroby: Polsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: P.W. SPOMET Sp.J.
EAN: 5902379714838
Data ze dne: 20. 7. 2020



Popis

Brownie cookies s lískovým oříškem

Složení

  • lískové ořechy - 11%
  • aroma
  • sůl
  • kakao
  • invertní sirup
  • glukozo-fruktozový sirup
  • máslo
  • pšeničná mouka
  • rostlinný řepkový olej
  • rostlinný palmový olej
  • cukr
  • - aroma
  • - kakaové máslo
  • - kakaová hmota
  • - cukr
  • čokoláda - 25%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy arašídů
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy vajec
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga UTZ 1
Konkrétní země původu/výrobce Polsko 5
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 1

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
126 g
% DDD
Energie 465 kcal 585 kcal 22 %
1944 kJ 2449.44 kJ
Bílkoviny 8 g 10.08 g 12 %
Sacharidy 53 g 66.78 g 59 %
z toho cukry 38 g 47.88 g
Tuky 23 g 28.98 g 33 %
nasycené 10 g 12.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.5 g 0.63 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?