Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Kokosky

5
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Pečivárne Lipt. Hrádok s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586008104787
Data ze dne: 23. 5. 2020



Popis

Sušenky kokosové.

Složení

  • cukr
  • margarín
  • - palmový tuk - rostlinný tuk
  • - řepkový olej - rostlinný olej
  • strouhaný kokos - 9,8%
  • kukuřičný škrob
  • sušená syrovátka
  • sušené mléko odtučněné
  • sušená vaječná směs
  • jedlá sůl

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy arašídů
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 490 kcal 979 kcal 24 %
2049 kJ 4098 kJ
Bílkoviny 6.6 g 13.2 g 10 %
Sacharidy 63 g 126 g 70 %
z toho cukry 24 g 48 g
Tuky 23 g 46 g 33 %
nasycené 11 g 22 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2.1 g 4.2 g
Sůl 0.32 g 0.64 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Okouzlení bílkovinami

K čemu bílkoviny jsou, kolik jich potřebujeme, kde všude je najdeme, proč a jak…

Další z náhrad masa?

Z proteinů hrášku a tuku vznikl kvalitní alternativní steak?

Restaurace pod drobnohledem SZPI!

Každá sedmá restaurace připravuje pokrmy na přepáleném fritovacím oleji,…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?