Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Manner Original oplatky

13
Země výroby: Rakousko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Josef Manner & Comp. AG, Wien
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 9000331607917
Data ze dne: 16. 5. 2019



Popis

Křupavé oplatky s krémovou oříškovou náplní (82%)

Složení

  • cukr
  • pšeničná mouka
  • kokosový rostlinný tuk
  • palmový rostlinný tuk
  • lískové ořechy - 12% v krému
  • nízkotučný kakaový prášek
  • sůl
  • přírodní aroma

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • soja
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Rakousko 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
400 g
% DDD
Energie 487 kcal 1 948 kcal 23 %
2038 kJ 8152 kJ
Bílkoviny 5.6 g 22.4 g 9 %
Sacharidy 65 g 260 g 72 %
z toho cukry 46 g 184 g
Tuky 22 g 88 g 31 %
nasycené 13 g 52 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.15 g 0.6 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?