Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Oříškové oplatky

1
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Balconi S.p.A
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8006210952001
Data ze dne: 19. 10. 2021



Popis

Oplatky s lískooříškovou náplní 75%

Složení

  • pšeničná mouka
  • kokosový olej
  • glukózový sirup
  • cukr
  • lískové ořechy - 9%, v náplni
  • kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
  • dextróza
  • sušené odstředěné mléko
  • sušená syrovátka
  • ječný sladový extrakt
  • jedlá sůl
  • aromata

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • soja
  • stopy skořápkových plodů
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk není 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 1

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
175 g
% DDD
Energie 518 kcal 906 kcal 25 %
2167 kJ 3792.25 kJ
Bílkoviny 5.7 g 9.975 g 9 %
Sacharidy 63 g 110.25 g 70 %
z toho cukry 31 g 54.25 g
Tuky 26 g 45.5 g 37 %
nasycené 21 g 36.75 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 3 g 5.25 g
Sůl 0.3 g 0.525 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je potřeba se ještě pořád bát hormonů a antibiotik?

Kuřecí maso plné hormonů a antibiotik? Použití růstových hormonů a antibiotik…

Pravidla pro reklamace nedostatků potravin

Červík v jablku? Nebo šunka, která byla po rozbalení oslizlá a zapáchala? Nebo…

Test bílých jogurtů

Vzhledem k tomu, že leden bývá měsícem předsevzetí a jedním z velmi častých je…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?