Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Ovesná svačinka s brusnicemi

3
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Fammilky, s. r. o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594064471101
Data ze dne: 5. 7. 2017



Popis

Ovesná svačinka s brusnicemi. Trvanlivé pečivo.

Složení

  • pšeničná mouka - součást cereálie
  • ovesná mouka - 15%, součást cereálie
  • cukr
  • proslazené brusnice - 5%
  • - cukr
  • - slunečnicový olej
  • máslo
  • dextróza
  • jedlá sůl
  • aroma
  • kokosový tuk
  • řepkový tuk

Alergeny

  • arašídy
  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • sezam
  • soja
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
36 g
% DDD
Energie 501 kcal 181 kcal 24 %
2098 kJ 755.28 kJ
Bílkoviny 5.15 g 1.854 g 8 %
Sacharidy 60.52 g 21.7872 g 67 %
z toho cukry 32.11 g 11.5596 g
Tuky 26.14 g 9.4104 g 37 %
nasycené 18.81 g 6.7716 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2.88 g 1.0368 g
Sůl 0.51 g 0.1836 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…

V Česku chybí kuřecí...

Na trhu chybí drůbeží maso. Není to nářek zpracovatelů masa, ale prostý popis…

Test anglické slaniny 2024

test uzenin provádí redakce dTestu poměrně pravidelně. tentokrát je to o…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?