Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Sušenky rýžové s kakaovou příchutí - DAME BIO 250g bezlepkové

11
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Rice&Rice
Dodavatel: BIO-PRO Zdravý život s.r.o.
EAN: 8018699011803
Data ze dne: 27. 8. 2018


bez lepku

Popis

Rýžové sušenky s příchutí kakaa

Složení

  • třtinový cukr
  • rýžová mouka 20%
  • kukuřičný škrob
  • vejce
  • rýžový škrob 12%
  • slunečnicový olej
  • nízkotučné kakao v prášku 2,7%
  • jablečná vláknina
  • kakaový extrakt
  • přírodní aroma
  • kukuřičná mouka
  • bambucké máslo
  • sůl
  • slunečnicový lecitin - emulgátor
  • citronová šťáva
  • rozmarýnový extrakt - antioxidant

Alergeny

  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Bio 1
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptován 0
  Celkem: 11

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 450 kcal 1 124 kcal 22 %
1881 kJ 4702.5 kJ
Bílkoviny 3.8 g 9.5 g 6 %
Sacharidy 70 g 175 g 78 %
z toho cukry 24 g 60 g
Tuky 18 g 45 g 26 %
nasycené 4.2 g 10.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2.7 g 6.75 g
Sůl 0.7 g 1.75 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?