Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tatranky čokoládové

4
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Mondelez Czech Republic s.r.o
EAN: 8593894813273
Data ze dne: 8. 9. 2016



Popis

Oplatka s čokoládovou náplní (71%) obvodově máčená v kakaové polevě (7,2%)

Složení

  • pšeničná mouka
  • cukr
  • rostlinné oleje a tuky
  • - palmový olej
  • - kokosový tuk
  • - palmojádrový tuk
  • kakaová poleva - 7.2%
  • - cukr
  • - palmojádrový tuk
  • - palmový tuk
  • - bambucký tuk
  • - kakaový prášek se sníženým obsahem tuku - 17%
  • - aromata
  • kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
  • čokoláda - 7%, 9.8% v náplni
  • - cukr
  • - kakaová hmota
  • - kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
  • sušená syrovátka mléčná
  • řepkový olej
  • jedlá sůl

Alergeny

  • arašídy
  • laktóza
  • obiloviny obsahující lepek
  • mléko, mléčné složky
  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Klasa 1
Konkrétní země původu/výrobce jen prodávající 0
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk je -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
47 g
% DDD
Energie 535 kcal 252 kcal 26 %
2240 kJ 1052.8 kJ
Bílkoviny 6.3 g 2.961 g 10 %
Sacharidy 57 g 26.79 g 63 %
z toho cukry 37 g 17.39 g
Tuky 30 g 14.1 g 43 %
nasycené 17.5 g 8.225 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 4.8 g 2.256 g
Sůl 0.18 g 0.0846 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak správně skladovat základní druhy potravin

Víte, jak správně skladovat různé druhy ovoce, zeleniny, pečivo i třeba vejce?…

Jakou zeleninu fermentovat?

Fermentace je ve zkratce kvašení potravin. Na zimu se vám může hodit třeba…

Výživa ve 21. století

Společnost pro výživu spořádala 23. 9. 2020 výroční odbornou konferenci Výživa…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?