Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Strouhanka z pšeničného pečiva

16
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Penam a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8590077336925, 8595013229828, 8590077492003
Data ze dne: 25. 12. 2018



Popis

Výrobek z běžného pečiva pšeničného

Složení

  • pšeničná mouka
  • pekařské droždí
  • pitná voda
  • řepkový olej
  • jedlá sůl s jódem
  • zlepšující přípravek
  • - ječná sladová mouka
  • - žitná mouka
  • - enzymy

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • sezam
  • soja
  • suché skořápkové plody
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 16

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
500 g
% DDD
Energie 370 kcal 1 848 kcal 18 %
1546 kJ 7730 kJ
Bílkoviny 13 g 65 g 20 %
Sacharidy 75 g 375 g 83 %
z toho cukry 2.5 g 12.5 g
Tuky 1.5 g 7.5 g 2 %
nasycené 0.2 g 1 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.8 g 9 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Hroznové víno ze zemí mimo EU je častěji kontaminováno pesticidy

Hroznové víno patří mezi nejoblíbenější druhy ovoce. Spotřeba na osobu v…

Pod lupou bude hummus, miso i mák

Miso, hummus či okara. Luštěninové výrobky, se kterými se lidé v Česku…

Potravináři podporují zpřísnění označení vegetariánských potravin

Potravinářská komora podporuje připravenou novelu vyhlášky, která upravuje…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?